Team

Ons team bestaat uit professionals met een flinke dosis ervaring. Wij zijn enthousiast over het werk dat we doen, waardoor we elke dag met veel plezier aan de slag gaan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Partners

 • Johan Demmenie
  Johan Demmenie AApartner, accountancy

  Johan is in 1979 gestart bij indertijd Moret & Limperg (inmiddels Ernst & Young). Tot en met 1983 is hij werkzaam geweest in de controlepraktijk en aansluitend heeft hij een transfer gemaakt naar een kleinere vestiging van Ernst & Young in het Westland om daar manager van een samenstelpraktijk te worden. In 1995 is hij een nieuwe uitdaging aangegaan bij een middelgroot MKB-kantoor in de regio Rijnmond. Ook daar werd hij verantwoordelijk voor een samenstelpraktijk. In 2000 is dit kantoor opgegaan in Deloitte.
  Begin 2007 is hij samen met een compagnon een eigen kantoor gestart hetgeen heeft geresulteerd in de oprichting van Van der Leeden & Partners B.V.

  Johan is breed georiënteerd waardoor hij vele bedrijfstakken kan bedienen. In klantbenadering streeft hij een hoog servicegehalte na.

 • Rob van de Graaf
  Rob van de Graafpartner, accountancy

  Rob is in 1980 begonnen bij Ernst & Young, aanvankelijk in de controlepraktijk. In 1985 maakte hij de overstap naar de MKB-praktijk alwaar hij een aantal jaren als kantoorleider werkzaam is geweest. In 1993 heeft hij de overstap gemaakt naar een middelgroot MKB-kantoor in de regio Rijnmond, eveneens als kantoorleider. In 2000 is dit kantoor opgegaan in Deloitte. Per 1 februari 2009 is Rob toegetreden als partner bij Van der Leeden & Partners.

  Rob heeft zich gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van commercieel vastgoed, omzetbelasting, insolventies, financieringen en juridische vraagstukken.

  Bij het oplossen van problemen schuwt Rob de confrontatie niet.

 • Herbert Peper
  Herbert Peper RBpartner, fiscalist

  Herbert (1962) is zijn carrière in 1985 gestart als medewerker aangiftepraktijk bij het kantoor Van der Veen & Harreman te Rotterdam. Daar is hij in 1986 gestart met zijn avondstudie voor belastingadviseur. In 1992, inmiddels werkzaam bij Paardekooper & Hofmann te Rotterdam, is hij afgestuurd als Federatie Belastingadviseur (thans Register Belastingadviseur). In 1998 koos Herbert als belastingadviseur voor een vervolg van zijn loopbaan bij het kantoor Klaasse & Klaasse, vanaf 2000 onderdeel van Deloitte. In 2009 kreeg Herbert de kans zich als fiscaal partner te verbinden aan Van der Leeden & Partners, alwaar hij op een breed fiscaal gebied de klanten adviseert. 

 • Paul van Dorp
  Paul van Dorppartner, accountancy

  Paul (1957) is in 1975 begonnen in de controlepraktijk bij de rechtsvoorganger van EY. Hij heeft in 1992 de overstap gemaakt naar een klein, regionaal accountantskantoor. Bij dit kantoor heeft hij zich alle facetten die het MKB-segment zo interessant maken eigen gemaakt. Na vervolgens een achttal jaren bij Deloitte werkzaam te zijn geweest, is Paul op 1 januari 2007 een van de oprichters van Van der Leeden & Partners. Paul is sterk betrokken bij het aansturen van de samenstelpraktijk, het opstellen van prognoses, het begeleiden van startende ondernemers en het adviseren van DGA’s.

 • Jos Klaasse
  Jos Klaassepartner, consultancy

  De afgelopen 40 jaar is Jos werkzaam geweest in de advies- en accountancybranche. Vanaf 1980 tot en met 1998 als eigenaar/oprichter van Klaasse & Klaasse Accountants en Belastingadviseurs, een kantoor met vier vestigingen in de regio Rijnmond. Vanaf 1999 tot en met 2007 was hij als partner aan Deloitte verbonden. Na vijf jaar als zelfstandig consultant werkzaam te zijn geweest, is hij in 2013 toegetreden als partner bij Van der Leeden & Partners.

  Jos houdt zich met name bezig met DGA-problematiek, fusies en overnames en bedrijfsopvolging.

Medewerkers

 • Marijke Dronkers u2013 Van den Heuvel Marijke Dronkers RBfiscalist
 • Hans Schillemans Hans Schillemansrelatiebeheerder
 • Marloes Klijn Marloes Klijnrelatiebeheerder
 • Kim van der Horst Kim van der Horstsecretariaat