Strategie en bedrijfsvoering

Om uw onderneming succesvol te leiden is het belangrijk om uw koers helder te bepalen en u niet te laten leiden door de waan van de dag. Belangrijke vragen hierbij zijn: hoe ontwikkelt de markt zich, wat is de (concurrentie)kracht van ons bedrijf en op welke manier kunnen we de positie van ons bedrijf de komende jaren sterker maken. Voorbeelden van concrete doelstellingen kunnen zijn: het ontwikkelen van nieuwe producten, het betreden van nieuwe markten, het professionaliseren van de organisatie, het zoeken naar overnamekandidaten of samenwerkingspartners of het verkooprijp maken van de onderneming. De resultaten kunnen worden vastgelegd in een businessplan, waar de doelstellingen worden gekoppeld aan concrete doelen met een tijdspad en een eindverantwoordelijke medewerker.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn werken wij samen met de adviseurs van G+ Advies, die gespecialiseerd zijn in groeivraagstukken. Zij kunnen u faciliteren bij het scherpstellen van uw visie, missie en strategie en dit vervolgens te koppelen aan concrete en meetbare doelstellingen die vervolgens ook worden vertaald in een financiële prognose en (investerings)budget. Het businessplan is een belangrijk document voor interne sturing binnen uw bedrijf maar ook om verantwoording af te leggen naar externe partijen zoals banken, investeringsmaatschappijen en/of samenwerkingspartners.

G+ advies onderscheidt zich door de combinatie van een professionele en pragmatische aanpak. De adviseurs zijn bedrijfskundigen en economen met jarenlange ervaring bij grote kantoren, die gewend zijn kwaliteit te leveren. Dit wordt gecombineerd met een ‘Rotterdamse’ no-nonsense aanpak, specifiek gericht op de MKB-ondernemer.  

Van der Leeden & Partners werkt tijdens een overnametraject doorgaans nauw samen met G+ Advies B.V. Wij bespreken met u welke werkzaamheden door ons kunnen worden gedaan en wat beter aan G+ Advies kan worden uitbesteed. Gedurende het traject blijven wij als uw adviseur betrokken.

Voor meer informatie over G+ Advies B.V. kijkt u op de website: www.g-plus.nl.

Telefoon

Meer weten over strategie en bedrijfsvoering?

Wanneer u meer wilt weten over strategie en bedrijfsvoering, kunt u contact met ons opnemen. Bel ons op (010) 42 72 150. Wij helpen u graag.