Pensioenadvies en -beheer

Pensioenadviezen mogen alleen worden gegeven indien de adviseur beschikt over een AFM-vergunning. Om die reden werken we voor pensioenadvies en het beheer van pensioenregelingen samen met Het Bespaarhuis Pensioen- en inkomensconsultancy uit Gouda.

De wet- en regelgeving omtrent de tweede pijler pensioentoezegging is complex. Recentelijk zijn er door de overheid flinke aanpassingen doorgevoerd. Denk hierbij aan de verhoging van de pensioenleeftijd en de beperking van de pensioenopbouw. Voor werkgevers is het van belang controle te hebben en te houden op de gedane toezeggingen. Tenslotte is pensioen een arbeidsvoorwaarde die niet zondermeer kan worden gewijzigd. Van der Leeden & Partners hecht waarde aan een goed inzicht. Dit geeft u als werkgever de mogelijkheid de juiste keuzes te maken.

Het Bespaarhuis Pensioen- en inkomensconsultancy begeleidt u in het complexe traject omtrent pensioenadvies waarbij diverse aspecten zoals de betaalbaarheid, BPF- en CAO-issue’s de revue zullen passeren.

Het Bespaarhuis heeft geïnvesteerd in een volledig geautomatiseerde database waarin alle pensioengegevens van iedere werknemer van deelnemende bedrijven overzichtelijk staan vermeld. Door in te loggen op www.mijnbespaarhuis.nl kunt per werknemer eenvoudig veranderingen doorvoeren, die direct op alle relevante terreinen worden verwerkt. Uw werknemers zien daarmee meteen hoe het staat gesteld met de collectieve verzekeringen, premies en inhoudingen. Uw pensioenadministratie en financiële premieadministratie is hiermee altijd volledig en correct. Het Bespaarhuis Pensioen- en inkomensconsultancy draagt zorg voor een efficiënte, zorgvuldige begeleiding en helpdeskfunctie. 

Het Bespaarhuis Pensioen- en inkomensconsultancy betrekt haar diensten op het tweede pijler pensioen. De samenwerking met Het Bespaarhuis Pensioen- en inkomensconsultancy zorgt voor korte lijnen. U krijgt inzicht in het pensioendossier dat onderdeel uitmaakt van uw onderneming. Door onze jarenlange samenwerking weten wij precies hoe we dubbel werk moeten voorkomen.

Het Bespaarhuis Pensioen- en inkomensconsultancy heeft een AFM-vergunning voor het verrichten van wettelijke advies trajecten en het beheer van tweede pijler pensioenen. Kijk op http://www.bespaarhuis.nl/site/mkb-pensioenen-en-employee-benefits voor meer informatie.

Telefoon

Meer weten over pensioenadvies en beheer?

Wanneer u meer informatie wilt over pensioenadvies en beheer, kunt u ons bellen op (010) 42 72 150. Wij vertellen u graag meer over dit onderwerp.