Koop, verkoop en waardering

Full service betekent niet dat je alles zelf moet willen doen. Als Van der Leeden & Partners schakelen we experts in als dat in uw beste belang is. Op het gebied van bedrijfsovernames werken wij samen met G+ Advies.  Bijna iedere ondernemer is wel eens betrokken bij een bedrijfsovername. Daarbij kunt u denken aan bedrijfsopvolging, de koop van een onderneming of de verkoop van uw bedrijf aan uw werknemers of aan een externe partij. G+ Advies is een specialist in dergelijke complexe trajecten. 

G+ Advies kan u begeleiden gedurende alle fasen van het overnametraject, zoals:

  • Het zoeken naar kopers/verkopers
  • Het opstellen van waarderingen
  • Het begeleiden en voeren van de onderhandelingen
  • Het opstellen van de intentieverklaring
  • Het begeleiden bij de financiering en de integratie

G+ advies onderscheidt zich door de combinatie van een professionele en pragmatische aanpak. De adviseurs zijn bedrijfskundigen en economen met jarenlange ervaring bij grote kantoren, die gewend zijn kwaliteit te leveren. Dit wordt gecombineerd met een ‘Rotterdamse’ no-nonsense aanpak, specifiek gericht op de MKB-ondernemer.  

Van der Leeden & Partners werkt tijdens een overnametraject doorgaans nauw samen met G+ Advies. Wij bespreken met u welke werkzaamheden door ons kunnen worden gedaan en wat beter aan G+ Advies kan worden uitbesteed. Gedurende het traject blijven wij als uw adviseur betrokken.

Voor meer informatie over G+ Advies B.V. kijkt u op de website: www.g-plus.nl.

Telefoon

Meer weten over koop, verkoop en waardering?

Als u graag meer wilt weten over koop, verkoop en waardering, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel ons dan op (010) 42 72 150. Wij vertellen u graag meer.