Financieel management

Als ondernemer probeert u uw onderneming zo goed mogelijk aan te sturen. Daarbij is het van groot belang dat de financiële informatie die u ontvangt actueel, relevant en leesbaar is. U wilt immers op basis van de financiële rapportages de juiste beslissingen nemen. De adviseurs van G+ kunnen u assisteren bij het verbeteren van uw managementinformatie, waardoor u meer grip krijgt op uw bedrijfsvoering.

De kwaliteit van uw managementinformatie verbeteren we in drie stappen:

  • Wij analyseren eerst samen met u welke informatie nodig is om de organisatie te sturen;
  • Vervolgens helpen wij u om uw administratie zo in te richten dat de informatie beschikbaar komt;
  • We zetten met u een planning- en controlcyclus op. Hiermee wordt duidelijk welke informatie moet worden opgeleverd, wanneer deze moet worden opgeleverd en wie hiervoor verantwoordelijk is;
  • Tenslotte ontwikkelen wij voor u een overzichtelijk rapportagemodel, waar alle informatie die u nodig hebt, in wordt gerapporteerd.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn werken wij samen met de adviseurs van G+ Advies.  Zij kunnen u samen met ons helpen om grip te krijgen op de performance van uw bedrijf. Zij kunnen u adviseren op het gebied van financieel management en kunnen daarnaast ook op interim basis worden ingehuurd bij uw bedrijf om het gehele traject te implementeren.

G+ Advies onderscheidt zich door de combinatie van een professionele en pragmatische aanpak. De adviseurs zijn bedrijfskundigen en economen met jarenlange ervaring bij grote kantoren, die gewend zijn kwaliteit te leveren. Dit wordt gecombineerd met een ‘Rotterdamse’ no-nonsense aanpak, specifiek gericht op de MKB-ondernemer.  

Van der Leeden & Partners werkt tijdens een traject doorgaans nauw samen met G+ Advies. Wij bespreken met u welke werkzaamheden door ons kunnen worden gedaan en wat beter aan G+ Advies kan worden uitbesteed. Gedurende het traject blijven wij als uw adviseur betrokken.

Voor meer informatie over G+ Advies B.V. kijkt u op de website: www.g-plus.nl.

Telefoon

Meer weten over financiëel management?

Heeft u naar aanleiding van de bovenstaande informatie nog vragen over financiëel management? Bel ons dan op (010) 42 72 150. Wij beantwoorden graag uw vragen.