Controle van de jaarrekening

Full service betekent niet dat je alles zelf moet willen doen. Als Van der Leeden & Partners schakelen we experts in als dat in uw beste belang is. Zo werken we voor controlediensten samen met Coney Assurance in Rotterdam. Controle van uw jaarrekening kan wenselijk zijn omdat stakeholders zoals banken of investeerders hierom vragen. Als uw onderneming wettelijk gezien middelgroot is, is het zelfs bij wet verplicht. Coney is met hun Accountant3.0-concept innovatief en anders dan andere accountantskantoren. De fundamenten onder de Accountant3.0 aanpak zijn:

  • Leren en delen: door interactieve workshops over risico’s, prestaties en andere aandachtspunten deelt Coney bevindingen met haar klanten. Indien gewenst spelen wij daar als huisadviseur uiteraard ook een rol in.
  • Moderne tools zoals data-analyse zorgen voor inzicht in risico’s, trends, prestaties en uitzonderingen. Alhoewel alle tools ingezet worden in het kader van de analyses, is Coney ook altijd op zoek naar toegevoegde waarde voor de klant als ondernemer.
  • Frequente terugkoppeling: waar mogelijk worden analyses op kwartaalbasis uitgevoerd en bevindingen terug gekoppeld.

Als advieskantoor blijven wij uw adviseur en stellen we, indien gewenst, uw jaarrekening op. Coney Assurance geeft bij die jaarrekening een controleverklaring af en neemt hiervoor de ongedeelde verantwoordelijkheid. Dat neemt niet weg dat we elkaar goed aanvullen en door onze jarenlange samenwerking precies weten hoe we dubbel werk moeten voorkomen.

Coney Assurance heeft een AFM vergunning voor het verrichten van wettelijk verplichte jaarrekeningcontroles. Op http://www.coney.nl/accountant-3-0/ vindt u meer informatie over Coney Assurance en hun visie op jaarrekening controle.

Telefoon

Meer weten over controle van de jaarrekening?

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen over de controle van de jaarrekening? Bel ons dan op (010) 42 72 150. Wij staan u graag te woord.